3x smoothie van ‘t seizoen

lente smoothies
Al eerder liet ik op MissFit.nl de voorjaars groeikalender zien waarin je precies kunt zien welke groenten en fruit er groeien in het voorjaar en dus ook uitermate geschikt zijn om ‘nu’  te eten. Groenten en fruit van het seizoen zitten bomvol vitaminen omdat er geen kunstmatig proces aan de pas is gekomen en ze precies volgens de seizoenen groot en krachtig gegroeid zijn.

Het leek me leuk om 3 smoothie-receptjes te delen met o.a. sinaasappel, mango, appel en aardbeien. Ik heb de verschillende vruchten steeds met de sinaasappel gemixt omdat deze vrucht zowel in maart, april als mei volop groeit.

Sinaasappel-mango
Deze variant maakte ik nog net even iets tropischer door er wat geraspte kokos aan toe te voegen. Alles goed pulseren in de blender en genieten maar!

Appel-sinaasappel
Deze smoothie is erg eenvoudig maar heerlijk fris. Snijd de appel in stukjes en  voeg wat versgeperste sinaasappel toe. In de blender en klaar ben je.

Aardbei-Sinaasappel
Deze variant is erg vrolijk van kleur en heerlijk van smaak. Nog een extra touch toevoegen? Doe er wat blaadjes verse munt doorheen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *