5x Food/Kitchen webshops

Online shoppen is hartstikke handig en leuk! Lekker vanuit je luie stoel de leukste artikelen bestellen. Niet alleen kleding plukken we massaal van het internet, ook alle benodigdheden voor in de keuken schaf je gemakkelijk online aan.
Hieronder geef ik je een overzicht van een aantal leuke en hippe webshops voor allerlei kitchen/food-producten! Een hele winkelstraat cookingfun dus!

Home  O-Lijf de culinaire cadeau winkel - Windows Internet Explorer - [InPrivate]
O-lijf.com
Van olie & azijn, losse thee tot schoonmaakproducten. Van alleen de lay-out wordt je al helemaal vrolijk. Het is een beetje in de stijl van ‘Oma weet raad…’. Het fijne aan deze webshop is dat je zowel keukenartikelen als food-producten kunt bestellen. Zo kun je hier terecht voor allerlei thee, olieen, textiel, potten, pannen en meer.. Zeker een bezoekje waard!

Leeff keukenbenodigdheden  Stijlvol wonen met een stoere twist  Leeff - Windows Internet Explorer - [InPrivate]
Leeff.com
Bij Leeff.com kun je terecht voor zowel woon-, badkamer- als keukenartikelen. Je vindt er vooral erg originele producten die je niet zo snel een tweede keer tegenkomt als je bij iemand op visite bent. Veel van de aangeboden artikelen passen mooi in een keuken met industriële uitstraling.

Alle producten  Vanilla and More - Windows Internet Explorer - [InPrivate]
Vanilla & More
Bij deze webshop kun je uitermate goed terecht voor allerlei delicatessen! Olijfolies uit verschillende streken, maar ook allerlei soorten azijn; wat dacht je bijvoorbeeld van Champagne Saffraan Azijn, klinkt spannend! Daarnaast kun je hier terecht voor o.a. Himalayazout, verschillende specerijen uit de hele wereld en heerlijk geurende extracten als toevoeging voor je gerechten. Maar dat is nog lang niet alles! Het is bijna te veel om op te noemen.

Kitchen Garden Shop  voor liefhebbers van the good life! - Windows Internet Explorer - [InPrivate]
Kitchengardenshop.nl
Bij de KitchenGardenShop gaat het vooral om het eten uit de natuur. Je vindt hier allerlei hulpmiddelen om zelf je voedsel te kweken, bewaren en bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een organische plantenvoedingmaker! Wow! Ook vind je hier allerlei weckpotten, bakvormen, originele potten voor je kruidenplantjes en meer. Ga vooral even kijken!

kitchenhugs
Kitchenhugs.nl
Kitchenhugs is een webshop waar je vooral veel kitchen-opberg-producten kunt vinden. Zo kom je hier hele hippe voorraadpotten tegen. Zelf heb ik hier mijn voedselveilige RVS drinkfles gekocht in een tof design. Ook vind je hier veel artikelen van bamboe! Om een goede start te maken aan een gezondere levensstijl, is deze webshop zeker een bezoekje waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *