Over MissFit

Welkom bij MissFit.nl, dé healthy blog over gezonde voeding, beweging en ontspanning voor een fit en fabulous lijf en leven.

Bij Missfit vind je de heerlijkste recepten, de beste boekentips, eerlijke productreviews en heel veel gedeelde kennis over een gezonde levensstijl met als resultaat een lang en gelukkig leven. Want nee, dat is niet alleen mogelijk in sprookjes!

Ik ben Malou (33) en sinds een paar jaar fanatiek bezig met het vormgeven en aanhouden van een healthy lifestyle. Zo min mogelijk suiker (of gekke alternatieven daarin), tarwe en koemelk maar hee ik ben ook maar een mens en daarom houd ik mij aan de befaamde 80\20-regel. 80% gezond en 20% wat minder gezond want een ‘perfect’ leven bestaat niet. Dat zou ook best saai zijn!

Natuurlijk kun je de naam MissFit associëren met een fitte vrouw, en dat is ook zo maar dat is niet de enige betekenis van de naam die ik aan mijn blog gehangen heb. Een ‘misfit’ (met 1 ‘s’ dus) is ook een buitenbeentje in het Engels. Hiermee bedoel ik jou! En nee, ik probeer je niet te beledigen maar jij bent geen kuddedier. Je kiest zelf je producten op basis van de waarde die je je lijf en leven geeft en de waarde die je geeft aan de producten die jij kiest. Misschien zullen sommige artikelen op MissFit gesneden koek voor je zijn maar wie weet leer je er wel nog ontzettend veel van. En heb je zelf kennis of een ervaring opgedaan die je graag wil delen met MissFit en MissFit-vrienden? Stuur gerust een mail of reageer op een artikel.

Alvast veel lees-, kook- en leefplezier!

Enjoy your stay!

Adverteren? Dat kan.
Stuur een mail naar post[at]missfit.nl of vul het contactformulier in.

MissFit.nl heeft o.a. samengewerkt met:
allsecur
7396761_origtmobile_logo_720w

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *