Albert Heijn komt met nieuw biologisch assortiment

 

001237956_001_AH_biologisch_liggend_def

Steeds meer supermarkten hebben tegenwoordig ook een aantal biologische producten in hun assortiment. Hartstikke fijn natuurlijk omdat je niet meer 5 verschillende winkels en/of boeren af moet om je gewenste gezonde producten bij elkaar te scharrelen.

naamloos

De Albert Heijn begint het nieuwe jaar zelfs met een compleet nieuw biologisch assortiment.
AH Biologisch is een nieuw merk van de Albert Heijn met bijna 500 biologische producten.

Naar eigen zeggen bestaat het nieuwe merk AH Biologisch uit een gevarieerd aanbod biologische producten: van appels, melk en chocolade tot babyvoeding, verse soepen en wijn. De nieuwe verpakkingen komen vanaf deze week geleidelijk op het schap. Het assortiment wordt uitgebreid met 120 nieuwe producten zoals quiches, crackers, thee, kazen, quinoa, vruchtensiropen, vers vlees en fruit. Naast het eigen merk heet Albert Heijn veel biologische producten van A-merken en de meer specialistische merken. Met de uitbreiding van het assortiment AH Biologisch bestaat het biologische assortiment straks uit meer dan 1.200 producten. Dit aantal wordt in de loop van 2015 nog verder uitgebreid.

De nieuwe verpakking van AH Biologisch en de groene kaartjes bij het schap moeten het makkelijk maken de biologische producten te vinden in de winkel. Ook krijgen de producten meer aandacht in Allerhande en de Bonusfolder. Met de focus op AH Biologisch neemt Albert Heijn afscheid van het merk AH puur&eerlijk.

Ik shop zelf niet zo heel vaak bij de Albert Heijn maar ik wil dit jaar zeker wat vaker naar binnen lopen om het nieuwe biologische assortiment eens uit te testen. Uiteraard let ik ook bij biologische producten op de ingrediëntenlijst om bijvoorbeeld te checken op suikers etc. Deze wil ik namelijk zo veel mogelijk buiten mijn voedingspatroon houden.

In ieder geval goed om te zien dat ook reguliere supermarkten steeds meer een verschuiving maken naar goede, biologische voeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *