DIY: Haarmasker tegen pluizig haar

haar-maskersZelf heb ik erg dik haar dat jammergenoeg ook lekker wil pluizen als ik het net gewassen heb. Omdat ik een grote voorstander ben van lekker natuurlijk en het liefst gewoon van alles zelf maak omdat ik dan weet wat er ingaat en ik ervoor zorg dat ik over 30 jaar nog steeds mooi dik haar heb, deel ik graag dit recept met jullie. Want een haarmasker maken tegen pluizig haar is nog nooit zo makkelijke geweest!


Dit heb je nodig:

– 1 avocado
– 1 eetlepel honing
– 1 eetlepel olijfolie
– eigeel van 1 ei
– 2 munt blaadjes
– folie

Zo maak je ‘t:
– Doe alle ingredienten in de blender en mix!
– Het is handig om in de douche te gaan staan wanneer je het masker aanbrengt en gelijkmatig over je haar verdeelt.
– Wikkel je haar in folie.
– Laat het zo’n 10 tot 15 minuten intrekken en spoel vervolgens uit.

Tip! Beëindig het uitspoelen met koud water voor extra glans. De haarzakjes sluiten zich dan namelijk weer!

Voel eens hoe zijdezacht en pluisvrij je haar is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *