Eetdagboek 14 juli 2015

Hallo hallo! Het leek me leuk om jullie vandaag eens te laten zien wat ik zoal eet op een normale werkdag… Ik werk op kantoor en dan is het soms nog een beetje puzzelen om lekkere en gezonde dingen mee te nemen. Here we go!

ontbijt
7:30 uur – Ontbijt
Ik ontbijt meestal met een schaaltje havermout, met noten, honing en (ongezoete) amandelmelk. Vandaag deed ik daar wat bio muesli bij waar ook nog noten in verwerkt zitten.

Rijstwafel
10:00 – Tussendoortje
Heel saai maar wel echt even nodig. Twee rijstwafels. Ik zou ze graag beleggen met bijvoorbeeld hummus maar dat werd wat lastig meenemen vanmorgen.

pastasalade
12:15 – Lunch
Een redelijk vroege lunch maar wel een lekkere. Restjes van gisteravond – een pastasalade met courgette, kip, pesto, tomaatjes, mozzarella en pijnboompitjes

appeltje voor de dorst ;-)
14:30 uur – Snack
Een healthy one dit keer; een appel in stukjes, eet zo lekker weg achter de computer

falafelwraps
17:30 uur – Diner
Vanavond eet ik zelfgemaakte wraps met sla, tomaatjes en kip. Wraps maken is heel gemakkelijk – wat bloem, lauwwarm water en wat kruiden (ik heb koriander, zout, peper en knoflookpoeder gebruikt). Goed mengen en met wat (kokos)olie in de pan bakken.

Galiameloenen
20:00 uur – Late snack
Vergeten een foto te maken maar ik at nog een schaaltje met meloenblokjes.

Elke dag verschilt wel weer qua eetpatroon maar ik probeer zo gevarieerd en gezond mogelijk te eten. Natuurlijk sluipt daar ook wel eens een taartje of stukje chocola tussendoor. Moet absoluut kunnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *