Foodpost/review: Holy Shot superjuice

2 kleine glazen flesjes maar échte vitaminebommetjes rolde mijn brievenbus binnen. In de smaken Ginger Lemon en Ginger, Turmeric & Pineapple. Het zijn organic superjuice shots. Wat zoveel betekent als 60 ml vitaminesap.

De flesjes vertellen dat er vers geperste échte gember en turmeric inzitten. Turmeric is hetzelfde als kurkuma (geelwortel) en uiterst gezond. Verder bevatten de kleine sapjes water, ananassap, gemberssap, appelsap, citroensap, limoensap. Allemaal van biologische oorsprong.

En dan de smaak.. Beide flesjes gingen mee op autovakantie voor een goede boost onderweg. Eerst werd de Ginger Lemon getest. KABOEM! Heftig smaakje, vooral de gember proef je goed, wat een een beetje prikkelt in de keel. Ik kreeg het gevoel dat ik dit zeker zou moeten drinken als ik een beginnend griepje voel opkomen.

Vervolgens ging de Ginger, Turmeric & Pineapple open. Dat was direct mijn favoriet. De ananas is een fijne tegenhanger voor de wat scherpere gember waardoor het drankje een zachtere, zoete smaak krijgt.

Na het drinken van de shots had ik het gevoel dat ik direct aan mijn dagelijkse dosis vitamine zat. Ik zou het dan ook zeker aanraden voor de wat drukkere dagen waarin het er nog weleens inschiet om voldoende fruit te eten. De kleine flesjes passen gemakkelijk in je tas en je kunt ze snel tussendoor drinken. Ook fijn is dat de shots dus in glazen flesjes verschijnen. Geen plastic afval en ze zien er ook nog eens super leuk uit. Je zou de flesjes zelfs nog kunnen hergebruiken voor bijvoorbeeld zelfgemaakte cosmeticaproducten (reinigingslotion oid). Of steek er een mooi klein bloemetje in met wat water. Staat super schattig.

Leuke, makkelijke en lekkere oplossing voor een goede energie- en vitamineboost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *