FoodWeLove-box april 2014 ‘Bring in spring’

DSC_0029

Een nieuwe, fijne FWL-box deze maand met als thema De Lente! Sowieso al iets om blij van te worden.
Bij het openen van de box kwam ik al helemaal in het frisse lentesfeertje door het gele inpakpapier waar alle fijne producten onder verstopt zaten..

Wat zat er deze maand in de FoodWeLove-box?

DSC_0038Cloud Cather van So t[ea][ime]
Nog voordat ik de april-box opende, kwam de zoete geur kauwgomballen van dit kleine pakketje me tegemoet. Maar wat is ‘t? Een mix van heerlijk geurend gedroogd fruit en bloemen! Drink- EN eetbaar! Wow, dit is wel een hele nieuwe manier van theedrinken/eten.DSC_0036Boekweitmeel van Pit&Pit
Al eerder zaten er prettige producten van Pit&Pit in de FWL-box. Dit keer boekweitmeel. Je maakt hier bijvoorbeeld heel gemakkelijk gezonde pannenkoeken mee. Boekweitmeel bevat veel magnesium, kalium en fosfor. Een zeer gezonde keuze dus.DSC_0035Bob’s Green Garden van Simply Spices
Basilicum, peterselie, rozemarijn, oregano, peper & dragon allemaal geplukt uit Bob’s Garden en verwerkt in deze kruidenmix van Simply Spices. Wie Bob precies is, is nog een raadsel, maar ach, we zijn blij met z’n Green Garden. Want deze kruidenmix is glutenvrij en lactosevrij.

DSC_0031Superfoodmix van Jan Gotjé
Knapperige, ongebrande noten, gojibessen en heerlijk zoete moerbeien. Vol vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en noem ‘t maar op. Dat voorjaarsgriepje krijgt mij niet meer te pakken! Heerlijk door de (Griekse) yoghurt als ontbijt.

DSC_0039Kaasdoek van De Brouwmarkt
‘Yes’ dacht ik toen ik deze kaasdoek netjes opgevouwen had zien liggen in de FWL-box. Geen geklungel meer met andere textielen als ik een keer notenmelk wil maken.DSC_0037Hollandse Cider van Giel
Hee! Een Hollandse Cider. Na mijn goede ervaring met Cider na de ciderproeverij van Het Ciderhuis was ik blij verrast een Hollands cidertje in de box te vinden! Goed begin van ‘t weekend! Cheers.DSC_0034Paaseitjes van Martinez
Uiteraaaaaard! Zo net voor de pasen mogen de befaamde chocolade-eitjes natuurlijk niet ontbreken en dat deden ze gelukkig ook niet. I love de 80/20-regel dus een paaseitje met pasen mag best! En als je ‘t doet, doe ‘t dan goed, bijvoorbeeld met deze eitjes van Martinez (Martin en zijn 7 zussen). Gevuld met Gianduja? Hooe? Met overheerlijk hazelnootcreme. WOW.
DSC_0040KoffieTcacao Magazine
Oeh leesvoer, ook heel goed voer. Dit magazine moet je als barista ab-so-luut lezen om op de hoogte blijven van alle ins and outs over koffie en thee. Heerlijk, bakkie thee erbij, paaseitje. Genieten. Je ruikt de versgemalen koffie al bijna bij het lezen van alle verrukkelijke artikelen en fijne illustraties.

Ook zaten er weer een aantal recepten bij de FWL-box en een fijne korting voor Moyee koffie. Heel hip en heel fairtrade!

Fijne box weer!

Ook een FWL-box ontvangen? Klik hier: FoodWeLove

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *