FoodWeLove-box #augustus 2014

DSC_0159
Het weer werkt op dit moment nog niet erg mee maar we laten ons niet kisten en trekken de barbecue onder het stof vandaan, zeker als je de inhoud van de FoodWeLove-box van deze maand ziet! We denken die zon er zelf wel bij.

Dit zat er in de box van augustus:

DSC_0162

 

 

 

Sundried Tomato & Herb van Kettle

Dit chipsmerk is misschien al wel bij menig een bekend maar hee wat leuk, een nieuwe smaak. En waarom kun je geen ketelgebakken chips serveren i.p.v. of naast dat stukje stokbrood. Heerlijk!

 

 

 

DSC_0163

 

 

 

Pflaumen Ketchup van Hett Edelmann
Zeg je barbecue, dan zeg je sausjes! In de box van deze maand zit een fijne biologische ketchup en niet zomaar een gewone, gemaakt van tomaten maar van pruimen. Wat een verrassend ingrediënt. Met wat toegevoegde chili wordt het een spannend sausje.

 

 

 

DSC_0165

 

 

 

Bacon Jam van Eat17
Een bacon jam uit Oost Londen. Puur ontwikkeld in restaurant Eat17 maar omdat het zo’n daverend succes bleek, rollen de potjes nu de wereld rond. In Nederland echter nog niet te koop maar dus wel te krijgen wanneer je een FWL-box bestelt.

 

 

 

 

DSC_0164

 

 

 

Groovy Garlic Sauce van Bio Bandits
Ahh fijn, nog een sausje en weer een die zeker niet op de tuintafel mag ontbreken; knoflooksaus. Een heerlijke biologische variant met o.a. honing en mosterdzaad.

 

 

 

 

DSC_0166

 

Kruidenrub van FoodWeLove

Lief en lekker van FoodWeLove zelf; een kruidenrub bestaande uit venkel en koriander. Bij de box zit een heerlijk visgerecht waarbij deze mix perfect tot z’n recht komt. Vis op de barbecue mag best wat meer wat mij betreft. Gezond en een fijne afwisseling naast al dat zware vlees.

 

DSC_0168

 

 

Bleue d’Artois van De Aardappelhof

Paarse prachtaardappeltjes uit Medemblik met een onwijs chique naam. Nog niet geprobeerd maar zeer benieuwd naar de smaak.

 

 

DSC_0171

Siliconenkwastje van Barbecook

Last but zeker not least; het siliconenkwastje van Barbecook. Super handig. Zelf gebruik ik er ook een om mijn ovenschalen en bakblikken mee in te vetten. Het voordeel van deze kwastjes is dat je ze ook echt veer goed schoon krijgt en op te duur geen kwasthaartjes verliest tussen je cake of ovenschotel.  Fijn om er nu ook een te hebben voor de barbeque om lekker het rooster in te vetten of het vlees/vis/groenten te marineren.

 

Ook zo’n box bestellen of cadeau doen? Check de website van FoodWeLove.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *