FoodWeLove-box #juni 2014

DSC_0052
Heel gek, maar het leek dit keer wat langer te duren dan ik dacht.. Ik zat eigenlijk best wel weer een beetje met smart te wachten op een nieuwe FWL-box. Soort verslaving misschien, dat je graag wilt weten wat de volgende verrassing zal zijn. Deze maand had de box het thema ‘Add some flavour’. Altijd goed want dit betekent vaak fijne aanvullingen voor je kruiden-dressing-smaakmakers-voorraad.

Wil je weten wat deze maand in de box zat? Lees vooral verder!

DSC_0053
We beginnen met de Original Spicemix Chorizo CalienteWild Vleesch. Een van mijn favoriete smaken qua worst is wel chorizo. Heerlijk om je gerecht wat op te spicen. Dit kan nu heel gemakkelijk met deze spicemix! Je kunt deze mix ook gebruiken om zelf worst mee te maken. Bij de box zit een recept voor zelfgemaakte saucijzenbroodjes. Prima voor mijn alles-mag-op-vrijdag-dag 😉

DSC_0054
Jack’s TonijnFish Tales. Lekker gezond visje die tonijn. Bijkomend voordeel is dat de vis van Fish Tales duurzaam is en het een transparant merk is. Het merk blijft dicht bij de vissers en…dat proef je.

DSC_0055
Ik dacht eerst dat ik cacao-bolletjes te pakken had toen ik de Liquorice A van Lakrids bekeek. Er komt wel degelijk chocolade bij kijken maar het zijn hele schattige dropballetjes uit Denemarken. Een zacht dropballetje met een laagje melkchocolade en droppoeder. Mmm…

DSC_0056
Spannend flesje deze Sriracha van Sriracha.nl. Een hete pepersaus die razend populair werd in Amerika toen Vietnamees David Tran hem introduceerde in Californië. Met het FWL-receptje kun je heerlijke Crispy Sweet Potato Roast maken.

DSC_0057
Het is natuurlijk volop aspergetijd maar wist je ook dat je andere dingen met asperges kunt doen behalve ze koken en heerlijk opeten? Je kunt er namelijk ook een soort dressing van maken. Zoals deze Asperge Edik van Ediks. Je kunt het vergelijken met een balsamico-azijn maar dan met asperge-flavour. Uitstekend als dressing over een gezonde quinoasalade.

DSC_0058
Oeeh!! Hoe fluffy zien deze marshmallows van Baru eruit?! Op de hippe verpakking staat dat dit hun most fluffy marshmallows ever zijn. En fluffy zijn ze zeker. Met een karamellaagje en een touch of salt. Maakt het best spannend! Lekker vrijdag-snackje 😉

DSC_0059
Hee, weer een Hollands biertje, dacht ik! Maar daar had ik me even in vergist. Dit is namelijk Dutch Cold Coffee van Cold Brew in een prachtige fles. Zonde om weg te gooien. Leuk om als decoratie in je huis te verwerken.

Verder bevatte de box nog een recept voor Quinoasalade met limabonen, paprika en tonijn en een recept voor Tuna Melt (lunchrecept).

Wil jij nou ook een keer zo’n box ontvangen? Kijk dan even op de website van FoodWeLove. De box kost EU 24,95 per maand maar de inhoud is altijd meer waard dan wat je ervoor betaalt. Je kunt de box ook eenmalig aan iemand cadeau doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *