Handig: MissFit’s weekmenu

weekmenu 40
Soms heb je van die weken.. dan heb je zo veel te doen, zo veel afspraken staan dat echt verantwoord eten er maar moeilijk van lijkt te komen. Soms is het dan handig om gewoon van te voren een weekmenu samen te stellen. Ik doe dat ook altijd, meestal op zondag. Dan ga ik er even lekker voor zitten, bekijk ik wat ik wil gaan eten de komende week, ook gelet op de tijd die ik heb om er per avond aan te besteden. De moeite van het maken van zo’n weekmenu heb ik alvast voor je bespaard. Hieronder vind je een handig weekmenu voor de komende 5 dagen zodat je niet meer na hoeft te denken wat je wil gaan eten en welke boodschappen je daarvoor in huis moet hebben. Je kunt natuurlijk zelf nog schuiven in dagen als dat beter voor je uitkomt. Eet smakelijk!

Maandag
SpeltpastaSpeltpasta met garnalen en avocado! Misschien wel mijn all time favorite!

Dinsdag
gevulde courgette met tonijnGevulde courgette met tonijn. Lekker gezond en easy to make!

Woensdag
PaprikasoepEen lekker soepje mag zeker niet ontbreken in de week. Probeer eens deze heerlijke paprikasoep.

Donderdag
bloemkool ovenschotelVoor de variatie nog een lekkere ovenschotel. Met sperziebonen en bloemkoolpuree.

Vrijdag
kipwraps met mangoZo aan het einde van de ‘werk’-week vind ik het altijd lekker om iets makkelijks te maken. Een goed begin van je weekend zijn deze kipwraps met mango!

Succes en vooral eet smakelijk de komende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *