Makkelijke krieltjes-salade

20140318-145035.jpg

Deze salade is zeer rijk en tegelijkertijd heel snel bereid.
Dus in plaats van groente-aardappels-vlees, zet je nét iets culinairders op tafel, zonder dat het je meer moeite heeft gekost.

Dit heb je nodig: (2 pers)
– 450 gr voorgekookte krieltjes
– 1 rode ui, in ringetjes
– 6 gedroogde tomaten, in reepjes
– 1 eetl groene pesto
– 100 gr rucola
– 2 eetl olijfolie
– Peper
– Zout

Zo doe je dat:
– Kook of bak de krieltjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Ik deed diepgevroren krieltjes in de oven voor een knapperige buitenkant.
– Was de rucola en doe deze is een kom.
– Dresseer de rucola met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
– Snijd de ui in halve ringen en de gedroogde tomaatjes in reepjes.
– Voeg de ui en tomaatjes toe aan de rucola.
– Schep de gekookte/gebakken krieltjes om met pesto en voeg ze toe aan de salade.

Je kunt dit eventueel eten met een lekker visje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *