MissFit’s plogweek #12

IMG_3303[1]
Het leek me leuk om eens een weekje uit mijn leven te laten zien in een fotoverslag. De plogweek van MissFit.nl.. Deze week was lekker afwisselend en leuk; van een tripje naar Barcelona tot cabaret.. Het was een gezellige week..

MAANDAG & DINSDAG
BarcelonaDe eerste dagen van deze week was ik nog lekker met een vriendinnetje in Barcelona..

IMG_3275[1]
In dit mooie pand verbleven we 4 dagen

IMG_3248[1]
We hebben vooral veel gelopen (lees: geshopt).. M’n UP gaf zo’n 14.000 a 15.000 stappen per dag aan!

IMG_3262[1]en natuurlijk kwam daar ook lekker eten bij aan de pas!

IMG_3303[1]
Dinsdagavond vertrokken we weer richting Amsterdam waar we uiteindelijk een plekje in de business-class konden bemachtigen omdat het vliegtuig niet volgeboekt was. Heerlijk!

WOENSDAG
Vanaf vandaag begon het gewone leven weer en dat viel niet mee.. Dinsdagavond pas laat thuisgekomen en vanochtend ging de wekker weer om 6:45 uur en stond er weer een dagje werken ‘voor de baas’ op het program..

IMAG1515
‘s Avonds stond er een fijn lesje yoga op de planning waar ik echt volledig ontspannen vandaan kwam.

DONDERDAG
Eveneens een dagje werken ‘voor de baas’ waar ik geen foto’s van nam (lees: weinig interessants). Ik was ‘s morgens op kantoor en ‘s middags op pad. (ik doe de communicatie bij een groot bedrijf).

Mexicaanse taco-salade
‘s Avonds bereide ik dit heerlijke Mexicaanse taco-gerecht.. Ik werkte daarna gelijk maar even het recept uit voor de site!

VRIJDAG
Vandaag werkte in alleen ‘s ochtends en stond de middag in het teken van ‘werken aan de site’.

IMG_3319[1]
Ik lunchte thuis met speltcrackers met kaas, tomaat en eiersalade. Kopje groene thee ‘jasmijn’ van Simon Levelt erbij en ik bekeek, blogs, plogs en vlogs…

PicMonkey Collage
Daar bleef ik natuurlijk veel te lang in hangen dus toen werd het echt tijd om aan de slag te gaan.. Muziekje op, drankje erbij! Ik werd helemaal blij van deze mooie tulpen.. Echt zin in de lente!

IMG_3327[1]Als tussendoortje nam ik wat tutti frutti met gemengde noten

IMG_3328[1]‘s Avonds stond een avondje lachen op de planning! Met 4 vrienden naar de try-out van Daniel Arends.. Hij was te gek!

ZATERDAG
IMG_3329[1]
Het weekend begon ik met een  groot glas water met citroensap. Ik doe dit niet dagelijks maar wel eens in de zoveel tijd om even alles goed te zuiveren en door te spoelen 🙂

IMG_3330[1]
Daarna een lekker ontbijtje met amandelmelk, havermout en gemengde noten..

IMG_3331[1]
Mijn vader app’te een foto van zijn ontbijtje door.. een gigantisch ei! Het bleek een ganzenei te zijn.. bijzonder!

IMG_3332[1]
De zaterdag stond in het teken  van cadeautjes scoren voor meerdere verjaardagen.. Aan de bak in de speelgoedwinkel dus.. (voor volwassen én kinderen overigens 😉 )

IMG_3333[1]
De viskraam aan de overkant van de winkel kon niet worden weerstaan. Ik lunchte met een lekker visje!

IMG_3336[1]
Nog even langs de natuurwinkel om wat voorraad in te slaan.. De kauwgom is een experiment. Ik kwam erachter dat in de supermarkt waar ik kom geen enkele kauwgom aspertaam-vrij was. Deze kauwgom van Homeofresh bevat alleen natuurlijk bestanddelen en de smaak is verrassend goed! Doet absoluut niet onder aan reguliere kauwgom. Ook ga ik de citrus verfrissingsdouche van Weleda eens uitproberen.

Na de boodschappen nog even op de koffie bij mijn ouders waar ik  verder geen foto’s nam.
Healthy spekkoek
Eenmaal thuis werkte in het healthy spekkoek-recept uit en plaatste deze online..

‘s Avonds had ik een verjaardagsfeestje waar ik geen foto’s heb genomen..

ZONDAG
PicMonkey Collage2
Na een kort nachtje was ik al verrassend vroeg mijn bed uit en ook al lekker productief. Ik maakte healthy granola! Het hele huis rook heerlijk..

IMG_3345[1]
De rest van de ochtend en een stukje van de middag bestond voornamelijk uit opruimen en schoonmaken van het huis en lekker luieren.

IMG_3346[1]
Ik keek 2 afleveringen van het programma ‘Hollands Welvaren’. Fantastisch om eens van dichtbij de soms bizarre en vooral bijzondere levens van mensen te bekijken..

IMG_3348[1]

Aan het einde van de middag brachten we nog een bezoekje aan de zus van mijn vriend (en haar gezin) waar we uiteindelijk bleven eten en een groot gedeelte van de avond doorbrachten. Tussendoor bij de AH ontdekte ik deze Nakd. Pecan Pie-reep! Erg lekker en er zitten echt alleen maar dadels, pecannoten en amandelen in! Voor €0,99 een goeie healthy reep!

Dat was mijn week in foto’s! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een beetje met me mee te kijken..

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *