MissFit’s Top 5 voedingsontdekkingen 2013

Dit jaar is MissFit officieel van start gegaan en daarmee ook mijn zoektocht naar écht gezonde voeding. Als ik zo terugkijk op het afgelopen jaar, kan ik een aantal voedingsmiddelen uitlichten als mijn favoriete ontdekkingen van het jaar 2013.

Nieuwe afbeelding (11)
#1 Kokosolie, ultiem favoriet om in te koken maar ook om op mijn (spelt)brood te smeren en zelfs mijn huid mee te verzorgen #2 Agavesiroop, maakt alles zoet op een gezonde manier #3 Chiazaden, supergezond en overal in te verwerken; kwark, salades en zelfs in jam #4 Gojibessen, heerlijke smaak en wat een krachtpatser aan gezonde eigenschappen #5 last but zeker niet least; quinoa. Perfecte vervanging van brood als lunch en/of bijgerecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *