MissFit’s Top 5 voedingsontdekkingen 2013

Dit jaar is MissFit officieel van start gegaan en daarmee ook mijn zoektocht naar ├ęcht gezonde voeding. Als ik zo terugkijk op het afgelopen jaar, kan ik een aantal voedingsmiddelen uitlichten als mijn favoriete ontdekkingen van het jaar 2013.

Nieuwe afbeelding (11)
#1 Kokosolie, ultiem favoriet om in te koken maar ook om op mijn (spelt)brood te smeren en zelfs mijn huid mee te verzorgen #2 Agavesiroop, maakt alles zoet op een gezonde manier #3 Chiazaden, supergezond en overal in te verwerken; kwark, salades en zelfs in jam #4 Gojibessen, heerlijke smaak en wat een krachtpatser aan gezonde eigenschappen #5 last but zeker niet least; quinoa. Perfecte vervanging van brood als lunch en/of bijgerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *