Natuurlijke voeding van MyProtein

cranberries
Laatst ontving ik leuke foodpost van de webshop van MyProtein; een webshop in sportvoeding. Maar naast sportvoeding hebben ze ook tal van natuurlijke producten in hun assortiment. Van tussendoortjes tot verschillende meelsoorten.

Hieronder laat ik je zien wat ik erg interessant vond in hun webshop!

pindakaas myprotein100% natuurlijke pindakaas
Mijn vriend sprong 3 gaten in de lucht bij het zien van een grote emmer vol pindakaas. 1kilo smeuïge en 100% natuurlijke pindakaas. Ingrediënten? Alleen maar pinda’s! Heerlijk, even roeren zodat de natuurlijke olie zich goed mengt en je kunt er voorlopig tegenaan. De prijs voor een hele kilo valt ook reuze mee; 4,49 Euro.

freekeh flourFreekeh flour
Al veel over gehoord maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit iets mee gemaakt. Freekeh is een vezelrijke bloemsoort met een laag zout- en vetgehalte. Een geschikte bloemsoort voor wie wat meer spiermassa wil opbouwen. Freekeh bevat namelijk 12% aan eiwitten. Ook dit product is 100% natuurlijk. Prijs: 16,19 Euro voor 1 kilo.

cranberriesGedroogde cranberries
Lekker door de kwark, in salades of los uit het vuistje als tussendoortje.
Craberries hebben een hoog energiegehalte vol vezels, vitaminen en mineralen. Daarnaast ondersteunen cranberries het imuunsysteem en zijn ze goed voor de blaas. Een hele kleine maar toch belangrijke opmerking; aan deze cranberries is suiker toegevoegd. Prijs: 6,69 Euro per 500 gram.

instant oats

Instant Oats
Havermout die je kunt drinken, door je yoghurt, smoothies en bakgerechten kunt mengen. De instant oats zijn bemaakt van Schotse haver en geven langdurig energie af. Super voor bij het ontbijt of als je nog even door moet. Anders dan Dextrose of Maltodextrin heeft deze haver minder invloed op je bloedsuikerspiegel dus geen kick en dip na het innemen van de haver. Dit komt door het lage suikergehalte. De smaak ‘naturel’  bevat enkel havermout. Prijs: 2,89 Euro per Kilo.

Shake-bekerOm bijvoorbeeld de instant oats mee te nemen naar waar je ook heen wilt, heeft MyProtein een handige shake-beker. In het ronde bakje neem je bijvoorbeeld de instant oars mee en schroef je deze onderaan de beker vast. Wanneer je de shake wil gaan maken, voeg je de inhoud van je bakje toe aan de vloeistof in de beker (water, amandelmelk, etc.), even schudden en je hebt je shake! Prijs: 5,09 Euro.

Bedankt MyProtein voor deze fijne webshop met goede natuurlijke producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *