Ontdekt!

Van vloeibaar eiwit tot wortelshampoo, de afgelopen tijd heb ik weer een paar juweeltjes ontdekt die je verder helpen bij een healthy lifestyle.

yestocarrots

Yes to carrot – scalp relief
Jarenlang gebruikte ik een chemisch middeltje tegen een droge hoofdhuid. Elke keer wanneer ik mijn haar had gewassen, moest ik dit sterke spul op mijn hoofdhuid aanbrengen wat enorm brandde. Dit kan natuurlijk nooit helemaal goed voor je zijn. Tijd om naar een natuurlijk alternatief op zoek te gaan. Eigenlijk hoefde ik hier helemaal niet zo lang naar te zoeken en vond ik de oplossing al heel snel met de Yes to Carrots scalp relief shampoo. Deze shampoo is geformuleerd met stimulerende wortel en antibacteriële citroen en thee boom, wat het schilferen effectief vermindert en de huid verzacht. Geen droge jeukerige hoofdhuid meer. Deze shampoo is o.a. te koop bij De Tuinen!

 

Mockup_omslag

 


Boek: In 28 dagen van gifbelt naar Tempel

Dit ‘detox’-boek is anders dan anders. Geen algehele onthouding van eten, geen maanden alleen maar sapjes drinken maar juist heerlijk en gevarieerd eten en toch detoxen. In dit boek van Jacqueline van Lieshout (detoxcoach) wordt uitgelegd hoe je met simpele natuurlijke ingrediënten je lichaam en organen een enorme boost geeft. Je ontdoet je lichaam van afvalstoffen en je zorgt in 28 dagen voor een schoon en rein lichaam. Geen ingewikkelde termen en heerlijke recepten waarbij detoxen een feestje wordt. Binnenkort deel ik een lekker recept van heerlijk appelmoesbrood uit het boek!

 

egg whiteTwo chicks – Range Free egg white
Ken je dat? Je gaat iets bakken waarbij je alleen eiwit nodig hebt. Ik vind dat altijd zo zonde van de dooier. Eigenlijk gooi je elke keer de helft  van een goed product weg. Met deze fles van 15 vloeibare eiwitten hoef je niet meer moeilijk te doen met het scheiden van de eieren en blijf je niet zitten met eidooiers waar je eigenlijk niet echt meer iets mee doet. De eiwitten zijn van vrije uitloopeieren en zijn perfect voor het maken van een snelle omelet, het opkloppen van eiwit en in allerlei lekkere baksels! Gezond eten hoeft niet altijd meer tijd te kosten dankzij dit soort handige producten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *