Ontdekt!

dikkeknuffelsoep
In de rubriek ‘Ontdekt!’ laat ik je zien wat ik de afgelopen tijd heb ontdekt aan handige producten en/of leuke evenementen. Veel plezier!

 

kopopsoep

Kop op soep!

Deze supertoffe flessen van Andere Soep voor Thuis kwam ik laatst tegen in een tuincentrum (in Leusden).
In deze glazen flessen zitten alle ingrediënten op heel gemakkelijk een lekker en gezond soepje te maken. Leuk voor jezelf maar misschien nog wel leuker om weg te geven, zeker als je naar de verschillende namen van de soepen kijkt;

Dikke Knuffel soep
Hartelijke Groentjes soep
Vol Liefs soep
Kop Op soep
Jippie Ajee soep
toMaten soep

StoxSocks van Stox!
Van het merk Stox mocht ik deze Energy Socks uittesten. Het zijn sokken die je eigenlijk optimaal ondersteunen tijdens het hardlopen maar ik probeerde ze uit tijdens een pittige tennisles.
Ze sokken voeren een compressie (druk) uit op je benen wat zorgt voor optimale bloedcirculatie en maximale zuurstofcapaciteit naar de spieren. Ze zijn van een ademend materiaal waardoor ze een goede temperatuur reguleren. Daarnaast verminderen ze de kans op scheenbeenirritatie en ervaar je minder spierpijn. De sokken gaven me inderdaad lekker veel steun en je hebt het gevoel dat ze heel stevig op de grond staat. En zien ze er niet ook nog eens te gek uit? Helemaal Fancy op de tennisbaan 😉

 

FOODFEST_EVENT-PICTURE_12Viva Las Vegas Food Festival (Christmas Edition)
Viva Las Vega’s Food Festival Christmas Edition is naar eigen zeggen dé groene kerstmarkt van Nederland. Van kookdemo’s tot roodtrucks; je vindt het allemaal de op deze plantaardige kerstmarkt. Struin langs meer dan 30 duurzame winkeltjes en doe je te goed aan oliebollen, gluhwein en kerstkransjes.. maar dan plantaardig. Zeker een kijkje waard, dacht ik zo. Van vrijdag 18 t/m zondag 20 december op het terrein rond restaurant Gare du Nord in Rotterdam.

3 Comments on Ontdekt!

 1. Karen
  november 27, 2016 at 9:02 am (2 jaar ago)

  Hoe hoog zijn deze soepflesjes? Passen ze in een handtas om mee te nemen naar het werk?

  Beantwoorden
  • Malou
   november 27, 2016 at 10:52 am (2 jaar ago)

   Hi Karin,

   Het zijn flessen van ca. 750 ml/1L
   Dit zou wel moeten passen in een handtas (ligt er natuurlijk wel aan hoe groot de handtas is). Goed idee trouwens om de soep mee te nemen naar het werk!

   Beantwoorden
   • Karen
    november 28, 2016 at 11:48 am (2 jaar ago)

    Een gezonde hap tussen het werken door ☺️

    Beantwoorden

Leave a Reply