Picknick-essentials

We kunnen wel zeggen dat het écht en oprecht lente is! De natuur doet wat ‘ie moet doen; er rennen weer lammetjes door de wei, de bloesem staat in bloei en natuurlijk nog het allerbelangrijkste: de zon schijnt! Tijd om naar buiten te gaan. En dit zou geen foodblog zijn als daar geen eten bij komt kijken. Heerlijk buiten eten kan op heel veel verschillende plekken; lekker in het park in de buurt, aan een plaatselijk strandje of misschien zelfs wel ergens boven op een dak! Hieronder vind je de leukste picknickplekken van Nederland.

Natuurlijk heb je het één en ander nodig voor een geslaagde picknick, behalve lekker eten en drinken natuurlijk. Hieronder vind je mijn favo picknick-essentials.

Picknick essentiels

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Hema*
Maak van je picknick een echt feestje met deze vrolijke kleuren. Serveer een lekkere salade in kleurrijke bakjes, tap healthy sapjes uit je eigen saptap en neem je favoriete koffie of thee mee in deze zonnige thermoskan.

 

* Dit artikel is niet gesponsord door Hema. Je helpt MissFit.nl wel te blijven bestaan door je picknick-essentials te bestellen via de link hierboven. Bedankt!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *