Recept: after x-mas detox juice

DSC_0571
Hapjes, drankjes en een hoop chocolade.. een gemiddelde kerst gaat er zo toch wel aan toe. Eerlijk gezegd die van mij ook. Tijd voor een detox. Ik begon vandaag met een healthy reinigingssap met o.a. tarwegras. Tarwegras bevat enorm veel vitaminen, mineralen, enzymen, chlorofyl en vitale energie! Dat kunnen we wel weer gebruiken na al die verkeerde suikers die ons flink in een energiedip hebben geduwd. Ik kocht tarwegras in poedervorm o.a. verkrijgbaar bij de natuurwinkel en in sommige supermarkten. Kijk eens in hun bio-schap..

DSC_0568
Dit heb je nodig voor 2 personen:
– 3 appels
– 1 komkommer
– 1 eetlepel tarwegras

Zo doe je dat:
– Je kunt all ingrediënten laten verwerken door een sapcentrifuge maar ik maakt de smoothie in mijn blender.
– Wanneer je de blender gebruikt, voeg je nog een klein kopje water toe aan de ingrediënten.

Ik verbaasde me over de smaak van tarwegras. Geen enorme frons op mijn voorhoofd of een opgetrokken neus, het smaakte goed en voelde echt gezond aan. Gedurende de dag merkte ik dat mijn energielevel wat stabieler bleef en ik niet tegen de middag een enorme dip kreeg. Vaker doen dus 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *