Recept: Broccoli met tomaat en yoghurt-muntsaus

IMG_2052.JPG

Dit bijgerecht is heerlijk en makkelijk te bereiden. Twee vitaminebommetjes in één gerecht met daarover een lekker frisse dressing van yoghurt en verse munt. Met een mix van wat nootjes creëer je een heerlijke bite!

Dit heb je nodig:

500 gr broccoli, in roosjes
400 gr cherrytomaatjes
170 gr volle yoghurt
Klein handje muntblaadjes
Peper en zout
90 gr gemengde noten
1 teentje knoflook
1 eetl olijfolie

Zo doe je dat:
– Kook de broccoli zo’n 5 minuten en giet daarna af.
– Hak ondertussen het teentje knoflook fijn.
– Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan.
– Voeg vervolgens de broccoli toe en roerbak zo’n 3 minuten.
– Voeg de cherrytomaatjes toe en bak nog 3 minuten mee.
– Breng de groente op smaak met wat peper en zout.
– Hak vervolgens de munt fijn en schep door de yoghurt.
– Drapeer de saus over de groenten en maak af met wat gemengde noten.

Eetse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *