Recept: Healthy hazelnootpasta

Healthy Hazelnootpasta
Eerlijk gezegd ben ik meer van het hartige eten dan een echte zoetekauw maar zo af en toe wil ik gewoon lekker zoet! Bijvoorbeeld een lekkere speltboterham met een dikke laag chocoladepasta. Wat? Chocoladepasta, dat is toch niet healthy? Deze variant dus wel!

Zo maak jij zelf ook lekkere ambachtelijke hazelnootpasta, the healthy way!

Dit heb je nodig:
– 50 gram hazelnoten
– 50 gram pure chocolade (meer dan 70% cacao)
– 1/2 theelepel stevia
– 2 eetlepels olijfolie

Zo doe je dat:
– Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan totdat ze goudbruin kleuren
– Mix de hazelnoten, de olijfolie en de stevia in een keukenmachine tot een fijn korrelig geheel
– Smelt de chocolade en voeg dit toe aan de hazelnoot-crunch
– Meng alles goed door elkaar tot een glad mengsel.

Zo makkelijk en vooral lekker kan ‘t zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *