Een heerlijk en ook weer erg gemakkelijk recept; deze kip-pesto wraps.
Tip! Maak wat extra wraps die je mee kunt nemen als lunch voor de volgende dag!
Dit heb je nodig (voor 6 wraps):
– 300 gr kipfilet
– 1 paprika (kleur naar keuze)
– 2 bosuien
– 2 tomaten
– 1 theel. zout
– 2 theel. paprikapoeder
– 1/4 theel. koriander
– 3/4 theel. knoflookpoeder
– 1/2 theel. zwarte peper
– 3/4 theel. tijm
– 1/4 theel. chilipoeder
– 1 eetl. pesto
– handje gerapste geitenkaas
– 6 wraps
– 1 eetl. (kokos)olie
Zo doe je dat:
– Verwarm eerst de oven voor op 200 graden
– Snijd de kip in blokjes
– Mix alle kruiden in een schaaltje en marineer hier de kip mee
– Verhit een eetlepel (kokos)olie in een wokpan en bak de kip goudbruin
– Snijd intussen de bosuitjes, de paprika en tomaten in blokjes
– Voeg de groenten toe aan de kip en bak zo’n 8 minuten mee
– Voeg een eetlepel pesto toe en roer goed
– Verdeel het kip/pesto/groenten-mengsel over de 6 wraps en rol ze dicht
– Vet een ovenschaal in en leg de opgerolde wraps in de schaal
– Bestrooi met de geitenkaas en zet de schaal 15 minuten in de oven!
Eet smakelijk!