Recept: quinoa met paprika & geitenkaas

DSC_0580
Dit recept is perfect voor een lunch, bijgerecht of lichte avondmaaltijd. In een handomdraai te maken en lekker gezond.

Dit heb je nodig voor 2 personen:
– 150 gram quinoa
– 480 ml water
– 1 puntpaprika
– 75 gram geitenkaas
– 2 theel. honing
– 1 rode ui
– walnoten
– peper en zout

Zo doe je dat:
– Doe de quinoa samen met het water in een pan en breng aan de kook.
– Zet vervolgens het vuur laag en laat 10 minuten doorpruttelen.
– Snijd intussen de paprika in kleine stukjes en de ui in halve ringen.
– Hak de walnoten in grove stukken.
– Giet de quinoa af en voeg de honing toe. Schep even om.
– Voeg de paprika, ui en walnoten toe.
– Breng op smaak met zout en peper.
– Voeg als laatste de geitenkaas toe en plaats nog even de deksel op de pan zodat de geitenkaas wat kan smelten.

Je maaltje is alweer klaar. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *