Recept: speltpasta met garnalen

Speltpasta
Italiaans eten staat eigenlijk wel bovenaan mijn lijstje als het om bepaalde stijlen eten gaat. Daarnaast lust ik ook graag een fijn stukje vis. Een combinatie van de twee en ik ben helemaal niet meer te stuiten. Geniet mee van deze heerlijke speltpasta met garnalen en maak dit makkelijke maar ontzettend lekkere recept zelf.

Dit heb je nodig: (voor 2 pers.)
– 250 gram speltpasta
– 250 gram garnalen
– 1/2 teen knoflook
– citroensap
– handje pijnboompitten
– handje cherrytomaatjes
– 1/2 rijpe avocado
– 250 gram rucola
– Parmezaanse kaas
– kokosolie

Zo doe je dat:
– Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
– Hak de knoflook fijn
– Smelt een eetlepel kokosolie in een wokpan en voeg hier de fijngehakte knoflook aan toe
– Wok de garnalen zo’n 4 minuten en besprenkel ze met citroensap
– Snijd de avocado in blokjes en halveer de cherrytomaatjes.
– Bak de pijnboompitjes even aan in een droge koekenpan
– Voeg alle ingredienten bij elkaar in een grote schaal of verdeel meteen over 2 borden
– Strooi er nog wat Parmezaanse kaas overheen en klaar ben je!

Bon appetito!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *