Repairing Conditioner van HASK

IMG_2102.JPG

Gespot bij de Primark en meegenomen; deze Repairing Conditioner met Argan Oil uit Marocco van het merk HASK.

De ingredientenlijst op de mooie en vrolijke fles vertelt dat deze conditioner geen sulfaten en parabenen bevatten. Sultaten zijn agressieve stoffen die een sterk reinigende werking hebben. Na langdurig gebruik van producten met sulfaten kunnen er huidirritaties en schilfers ontstaan omdat het natuurlijke olielaagje op je hoofdhuid wordt aangetast. Het kan ook andersom werken: doordat je met de sterke reiniging dit natuurlijke laagje olie verwijdert, gaat je lichaam juist meer olie aanmaken waardoor je snel vet haar kunt krijgen.

Parabenen zijn ingredienten die zorgen voor een goede conservering van middelen. Echter staat dit stofje volgens vele onderzoeken ook in verbinding bij het ontstaan van tumoren (met name in het geval van borstkanker). Dit komt door de oestrogeen-achtige eigenschappen van parabenen. Lekker vermijden dus deze vreemde en gevaarlijke stofjes!

Extra blij zijn we dus met de fijne conditioner van HASK. Daarnaast bevat dit product Arganolie. Uit de pitten van de arganbomen-vrucht wordt deze olie gewonnen. De huid wordt er gladder en mooier van, ook fijn voor je hoofdhuid dus. Daarnaast kan het goed helpen bij allerlei huidirritaties.

De fles heeft een handig doseerdopje en de conditioner heeft een frisse citrus-geur. Ikzelf hoef niet veel conditioner te gebruiken om mijn (lange) haar volledig te behandelen. Even laten inwerken en uitspoelen. Mijn haar is direct heerlijk zacht en goed uitkambaar. Erg fijn bij dik en soms wat stug haar. Mijn haar voelt wat lichter en goed verzorgd aan en valt mooi in model. Zelfs na 2 dagen merk ik dat mijn haar nog veerkracht heeft en nog geen vettigheid vertoont.

b700188ca3bd4d0e1013f547de339fe4

Ik ben zelf erg blij met de conditioner en mijn voornemen is zeker om nog wat meer producten van HASK te proberen. Voor een gemiddelde prijs van EU 5,- heb je een hele goede conditioner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *