Review: Earth Line bio gezichtsreiniger

EarthLine gezichtsreiniger

 

 

Een aantal weken geleden kwam ik bij de drogist (DA) deze bio gezichtsreiniger tegen van Earth Line. Een milde reiniger die ik o.a. gebruik voor het verwijderen van mijn make-up. Met slechts 1 pompje aan creme reinig ik mijn hele gezicht. Ook mijn oogmake-up komt er vrijwel direct vanaf. Je voelt je weer heerlijk fris en schoon na gebruik. Ook wordt mijn huid er glad en zacht van. Geen huid-irritatie tot gevolg. De gezichtsreiniger bevat Zonnebloemolie, Amandelolie, Soyaglycerine, Macadamia olie, Calendula, Vitamine E en Fruitzuren en kun je gemakkelijk met water of een watje verwijderen.

Earth Line bevat geen: PARABENEN, PARAFFINE, SYNTHETISCHE STOFFEN, SYNTHETISCH PARFUM, KLEURSTOFFEN.

Een reinigingsmelk om blij van te worden dus. EarthLine producten zijn daarnaast 100% natuurlijk, allergie getest, BDIH en EcoControl gecertificeerd, Vegan en dierproefvrij.

Je betaalt iets meer dan een Nivea- of huismerkreiniger maar erg schokkend vond ik de prijs niet, zeker omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt per keer.
Voor EU 13,95 kun je deze gezichtsreiniger a 200ml kopen o.a. bij de DA en op dit moment krijg je
EU 2,- korting via DeGroeneDrogist.

Je hebt naast de gezichtreiniger meer lekkere verzorgingsproducten van Earth Line zoals dag- en nachtcreme en gezichtslotion.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *