Review: Food-We-Love box #juli

DSC_0085

Io amo l’Italia! En dat terwijl ik er nog nooit geweest ben. Ik weet nu gewoon al dat ik het geweldig zou vinden, al gaat het alleen om het eten. Een mooie stedentrip naar Italie staat dan ook vrij ver bovenaan mijn lijstje. Ik kwam al helemaal in de stemming toen ik de FoodWeLove-box van Juli opende… Heel veel heerlijkheden a la Italia. Kijk vooral mee..

Dit zat er deze maand in de box:

DSC_0086

Black Olives Paste van Olivomio

Perfecte timing natuurlijk wanneer je tijdens deze lange en heerlijk zachte zomeravonden nog lekker buiten kunt zitten met een toastje met heerlijke smeerseltjes. Deze tapenade is gemaakt van biologische olijven, gekocht voor een eerlijke prijs bij zelfstandige boeren in Calabrie. Wow! Klinkt goed he.


DSC_0088

Bomba XXX van Laura Santtini

Alleen die verpakking al! Heeerlijke tomatenpuree die zich tot de ‘slow foods’ mag rekenen. Met liefde bereid dus.
DSC_0090

Crema Classica all Aceto Balsamico di Modena van Ortalli

Een hele mond vol deze balsamico volgens familierecept dat al vanaf 1900 bestaat. Heerlijk voor over je eigen gemaakte carpaccio of salade.


DSC_0092

Aglio Olio e Peperonico van Casale Paradiso

Wat een mooie namen allemaal! En wat zou een Italiaanse box zijn zonder Italiaanse kruiden. Mmmmm…DSC_0091

Aqua Tonica of Chinotto van Lurisia

Dit drankje is onder andere samengesteld met water uit een ontdekte bron en zou magische helende krachten bevatten. Het is vooral eetlustopwekkend en de Italianen zijn er dol op, zo vlak voor hun Italiaanse dish!

DSC_0093

Pasta van Martelli

En natuuuuurlijk kan de pasta niet ontbreken. Gemaakt in de Martelli-fabriek waar alleen familie mag werken. De pasta opzich is al genoeg om heerlijk van te eten en hoe mooi is het om er dan ook met je hele familie van te genieten.


* Extra’s: In deze box zitten heel veel extra’s.. een kersverse Delicious Magazine, een waardebon van Il Sogno, een italiaanse lekkernijen-webshop en natuurlijk ook weer hele fijne recepten die ik allemaal een keer wil gaan uitproberen.

Salute!

2 reacties

  1. Heb 2 boxen besteld, heerlijke producten allemaal! Er zat alleen bij allebei geen delicieus magazine bij? Dan nog een vraagje, waar kan ik de chinotto bestellen, hij is heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *