Review: FoodWeLove-box Februari

DSC_0583
Kleur, kleur en nog eens kleur! De vrolijke en felle kleuren springen je tegemoet bij het openen van de FWL-box van Februari. Het begint al met een fijn roze papiertje en de tekst Indian Food Festival. Dat belooft wat!

Snel kijken wat erin zit…

DSC_0585Ghee – Ghee Easy
Heel veel over Ghee gehoord maar eerlijk gezegd nog nooit mee gewerkt. Nu kan ik dat dus mooi eens uittesten. Indiase geklaarde boter uit eigen landje want gemaakt met oer-Hollandse bioboter uit de Weerribben. Je kunt het gebruiken om mee te bakken, braden en frituren. Ook een stuk gezonder dan van die vreemde transvetten…blij mee!

DSC_0591Bombay Chicken The man with the pan
Koken uit zakjes en pakjes niet gezond? The man with the pan bewijst het tegendeel. Een 100% natuurlijk kruidenmengsel waar je de simpelste gerechten totaal mee upspiced! Fijn.

DSC_0592Thee Pukka
Yes yes, een bakkie thee is altijd een goed idee. Naast YogiTea is Pukka één van mijn favoriete thee-merken. Biologisch en in heerlijke smaken. Ik ben erg blij met de Three Ginger-variant, lekker spicy!

DSC_0588Rode LinzenGree Age
Laatst nog een hele lekkere soep gemaakt van de supergezonde linzen dus van een groot pak rode linzen, word ik zeker blij. Een hele fijne bijkomstigheid is dat je deze linzen niet uren van te voren hoeft te weken. Green Age maakt biologische producten op een duurzame wijze. Daar krijg je toch een extra goed gevoel bij!

DSC_0584MangosapMaaza
De drankjes van Maaza ken ik nog goed uit mijn middelbareschool-tijd. Heerlijk zijn ze en het schijnt ook nog eens het populairste drankje uit India te zijn. Er zit wel wat suiker in maar gelukkig ook heel veel fruit.

DSC_0587
Milde curry pasteSharwood’s
Met currypaste in huis tover je echt iedere maaltijd om tot een oosters hoogstandje. Het fijne aan deze paste is dat ze geen gebruik hebben gemaakt van kleur-geur- of smaakstoffen.

DSC_0589
#40 Tropical Tutti Frutti – BitesWeLove
Naast FoodWeLove bestaat het merk BitesWeLove met fijne tussendoortjes die je iedere 4 weken door je brievenbus kunt krijgen. In de FWL-box van deze maand, krijg je een voorproefje.

DSC_0590
MangochutneySharwood’s
Ik kan er niets aan doen maar ik vind het woord ‘chutney’  zo lekker klinken.. Zeker in combinatie met de smaak mango. Hoe tropisch wil je het hebben?! Lekker voor bij een curry bijvoorbeeld.

DSC_0593Holy SodaSourcy
Eerlijk? heel eerlijk? en ja ik ben graag eerlijk op m’n eigen website. Ik ben niet helemaal weg van Holy Soda, maar af en toe kan ik het best eens hebben dus tof dat het in de box zit. Het stevia-verhaal? Ook nog een vraagtekentje voor me. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar er doen verschillende verhalen de ronde. Ik houd het dan toch liever bij 100% natuurlijk 🙂 Toch bedankt en hij komt zeker op.

DSC_0594PappadumsPatak’s
Hier ben ik ook erg benieuwd naar.. Het klinkt in ieder geval heel vrolijk 🙂
Je kunt het lekker bij je curry eten. Heel fijn: ze zijn gemaakt van linzen- en rijstmeel. Worden we enthousiast van!! Je kunt het ook als snack of bij de borrel eten! Topidee.

Dit was ‘m voor deze maand. Een aantal hele fijne producten die we de komende tijd weer volop gaan uitproberen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *