Sportkleding lente 2015

Nike Rosherun
Daaaaag muffe sportschool.. we mogen weer naar buiten! Nu ben ik (bikkel als ik ben) deze winter ook al regelmatig naar buiten gegaan om een potje te tennissen (nou ja, nog wel lessen hoor dus ik was blij als de bal over het net kwam, maar hee 😉 )

Om ons lekker vrolijk te voelen en ook nog eens gezellig voor de dag te komen, heb ik mijn favoriete sportitems van deze lente op een rijtje gezet! Klik op de link eronder voor meer info over het item!

Adidas ZX Flux
Adidas ZX Flux – EU 99,99

Fleece Jack Grey
KAVALA – EU 59,95

Under Armer pants
Under Armer – EU 39,95

Even&Odd sporttas
Even&Odd – EU 26,95

Bridget the label joggingsbroek
Bridget The Label – EU 79,95

New Balance jacket
New Balance – EU 89,99

Nike Rosherun
Nike Rosherun – EU 65,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *