The Food We Love-box #Februari 2014

DSC_0190
Plof! Een nieuwe, volle en loodzware Food We Love-box op de deurmat…Uhh of naja overhandigd door de alleraardigste postbode die mijn huis inmiddels wel weet te vinden met zijn pakketjes 🙂 Ik geloof dat hij er stiekem wel een beetje om moet lachen maar hij maakt me wel blij als ik hem weer zie verschijnen met al dat lekkers.

Deze maand luidde het thema van FWL ‘Go Pro & Stay Home’.
De box is samengesteld in samenwerking met Vanilla Venture, leverancier van allerlei chefwaardige delicatessen! Je hoeft dus niet langer de deur uit om de heerlijkste gerechten voorgeschoteld te krijgen, jouw eigen keuken verdient met deze producten een eigen ster!

Wat zit er allemaal in deze maand?

DSC_0193Olijfolie van Scirinda
Natuurlijk altijd goed om op voorraad te hebben. In deze olijfolie is zo’n beetje een kwart liter liefde gestopt. De olijven die gebruikt zijn in deze olie zijn namelijk van de boom gekamd!! Alleen de rijpe olijven komen zo in de olie terecht! Topkwaliteit dus. Jammer genoeg was het etiket volledig in het Italiaans. Eens door de vertaalmachine halen om te kijken of deze olijfolie ook door middel van een koude persing is gemaakt. Detail Detail, maar wel een gezondheidsdetail.

Breekchocolade van Unlimited DeliciousDSC_0199
Stiekem ben ik erg blij dat FWL bijna iedere maand een stuk chocolade in de box stopt. Het is vooral leuk dat er vaak aparte smaakcombinatie in de chocolade verwerkt zijn. Leuk om eens uit te proberen. Dit keer gaan we voor de variant met roze peper. Spice it up!

DSC_0205
Gin van Sloane’s
Ik ken het vooral uit films. ‘A Gin-Tonic, please’. Maar zelf gedronken heb ik het nog nooit. Na het cider-experiment is dus nu de Gin aan de beurt. Extra handig is het volgende product om de boel compleet te maken! De Gin van Sloane’s bevat een heleboel specerij-extracten. Ik begin dus gelijk met een hele bijzondere.

DSC_0208
Tonic van Fever Tree
Tonic dus. In hele hippe flesjes vind ik zelf. Twee varianten welteverstaan. Dus mocht het drankje in de smaak vallen, zit ik voorlopig gebakken. Dit merk Tonic wordt in 7 van de 10 beste restaurants ter wereld geschonken. Nu ook vanuit mijn koelkast. Gaaf!

DSC_0206
Anjovis van Ortiz
Wat een gave verpakking! Deze Anjovis is zo vriendelijk mogelijk gevangen volgende Spaanse traditie en met de hand schoongemaakt.

DSC_0196Taggiasche Olijven van Frantoio di Sant’ Agata
Met alle aandacht en de hand geplukt, zo rechtstreeks naast mijn Gin-Tonic als heerlijk high class-borrelhapje.

DSC_0207Nori Tempura van De Nootzaak Gotje
Het zakje ging drie keer door mijn handen voor ik doorhad was het nu eigenlijk was. Het ziet er uit als een lekker knabbeltje maar waar ‘t van gemaakt is, werd me niet direct duidelijk. FWL gaf meer informatie: ‘Blaadjes zeewier met een beetje beslag, een snufje chili. Verrassend maar niet verkeerd, kan ik zeggen!’

DSC_0194Wintertruffeljus van Vanilla Venture
En last but not least een interessant product van Vanilla Venture zelf! Met deze jus maak je zeker de blits bij dat ene etentje voor vrienden! Met een beetje van deze truffeljus in je pompoensoep maak je zeker de tongen los en wordt er gegarandeerd gevraagd naar je geheim. Ook lekker voor in je sausjes!

DSC_0209
Uiteraard werd de box weer vergezeld door een aantal recepten waaronder ook hèt recept voor Gin&Tonic!

Bedankt veer Food We Love..and yes we do!

Attentie, attentie: Houd vooral het Twitter-account van MissFit in de gaten want vanaf maandag gaat er een winactie lopen met één van bovenstaande producten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *