Video’s: De makkelijke moestuin

makkelijke moestuin

Zoals ik al eerder schreef, kan ik niet wachten tot ik een tuin heb waar ik een kleine moestuin in kan beginnen! Het lijkt me heel gaaf te kunnen eten uit mijn eigen tuin. Het schijnt lekkerder, leuk én een stuk goedkoper te zijn dan de groenten en fruit uit de supermarkt. Uiteraard is je eigen eten kweken ook een stuk gezonder, mits je er geen kunstmatige producten bijgooit natuurlijk.

Ik las al eens eerder over ‘De makkelijke moestuin’ bedacht door Jelle toen hij 14 was!

In de onderstaande ‘humoristische’ video’s van een aantal jaren geleden, zie je hoe Jelle te werk gaat én profiteert van zijn (super)makkelijke moestuin!

Veel kijkplezier!

Wil je meer weten of Jelle en zijn moestuin? Check de website van De Makkelijke Moestuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *