WINACTIE GESLOTEN: Raw-foodbox van LifeFood t.w.v. 50,-

LifeFood-box
Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar is bekend en ontvangt bericht.

Onlangs ontving ik van LifeFood een grote doos vol met allemaal biologische en veganistische RawFood Snack’s! Deze producten zijn allemaal 100% natuurlijk, niet verhit boven de 45 graden, biologisch, diervrij, lactosevrij, suikervrij, glutenvrij en handgemaakt!

De producten in de box zijn heel veelzijdig en kunnen je helpen een gezonde levensstijl aan te nemen of te behouden. Van ontbijt naar tussendoortjes tot heerlijke snacks voor bij de borrel!

Wil je zien wat er allemaal in de box zit? Bekijk vooral dit filmpje even.

 

Zo’n zelfde box winnen?
Dat kan! Hiervoor hoef je maar 2 dingen te doen:
1. Like de Facebookpagina van LifeFood
2. Laat in de comments onder dit artikel weten waarom jij deze box graag zou willen winnen/weggeven!

(de actie loopt t/m 30 september 2015)

36 Comments on WINACTIE GESLOTEN: Raw-foodbox van LifeFood t.w.v. 50,-

 1. Erik Peters
  augustus 31, 2015 at 6:24 pm (4 jaar ago)

  Hallo Missfit,

  Graag zou ik deze box willen winnen.
  Ik ben zeer geïnteresseerd in voeding en ben als hobby kok altijd opzoek naar nieuwe ingrediënten.
  Daarnaast vind ik dat we ons bewust moeten zijn waar ons eten vandaan komt, en hoop ik met de box mijn vrienden en kennissen te kunnen overtuigen om ook over te stappen op biologisch voedsel.

  Beantwoorden
 2. Ilsiee prins
  augustus 31, 2015 at 6:54 pm (4 jaar ago)

  Wauw, dat ziet er zeker goed uit zeg!! Ik ben de laatste tijd ook erg bezig met gezonde en eerlijke voeding.. Nu ga ik over 3 weekjes op mezelf wonen… persoonlijk vind ik het vaak wel wat duurder als het ‘gewone spul’ uit de supermarkt.. Ik ben dan ook benieuwd hoelang ik het nog vol ga houden straks, of misschien wat half om half… Deze box zal zeker heeel erg welkom zijn!!! 🙂
  Groetjes ilsieee

  Beantwoorden
 3. Nanda
  augustus 31, 2015 at 8:02 pm (4 jaar ago)

  Deze foodbox ziet er geweldig uit!
  Ik doe graag mee aan de winactie!

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  augustus 31, 2015 at 11:08 pm (4 jaar ago)

  Ik wil zoooo graag gezond zijn en blijven en daarom gezonde voeding tot me nemen. Ik denk ook dat ik best goed bezig ben. Alleen ontbreekt het me nogal aan kennis, variatie, fantasie. Deze box kan fungeren als inspiratie. En natuurlijk is winnen altijd leuker dan kopen.

  Beantwoorden
 5. Angel
  september 2, 2015 at 1:32 pm (4 jaar ago)

  Ziet er geweldig uit, ik ben begonnen om mijn eetgewoontes te veranderen. Ik denk dat deze box me daarbij kan helpen 😉

  Beantwoorden
 6. Elice Kars
  september 2, 2015 at 1:47 pm (4 jaar ago)

  Gezonde producten, daar ben ik wel voor in.Mijn vier kinderen hebben vaak trek en met zo’n box met gezonde producten heb ik een goed alternatief voor de ongezonde snacks.
  Als ik win dan ga ik er natuurlijk ook zelf van genieten en zal ik manlief ook laten meegenieten.

  Beantwoorden
 7. Eline
  september 3, 2015 at 8:42 am (4 jaar ago)

  Dít ziet er lekker uit!! Ik ben sinds kort zelf vegan, voel me er enorm goed bij, maar het is wel nog even wennen. Na het overwinnen van mijn kanker en mijn recente chemotherapie behandelingen voel ik me echter gezonder dan ooit. en waarom het leven niet vieren met een hele hoop lekkere maar verantwoorde (weg met al die suikers en enummers) lekkernijen?! Ik ga duimen!!!

  Beantwoorden
 8. Jasmijn
  september 6, 2015 at 11:26 am (4 jaar ago)

  OOH wauw, dat ziet er super uit!
  Wat lief van je dat je dit mooie pakket wilt weggeven.
  Ik ben zelf veganist en het is echt de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb.
  In biologische winkels vind je vaak ook heel veel van zulke leuke vegan producten maar zo duur 🙁
  Daarom lijkt me dit pakket echt super om te winnen om allemaal leuke producten uit te proberen.
  Ik hoop dat ik daarmee mijn familie ook kan aansporen om meer veganistisch te eten 🙂

  Beantwoorden
 9. Jans
  september 15, 2015 at 11:37 pm (4 jaar ago)

  Waarom ik deze box wil winnen? Omdat ik de Mega-Bofkont wil zijn die al deze zo lekker ogende en goed klinkende producten mag gaan uitproberen :)!

  Beantwoorden
 10. carolina
  september 28, 2015 at 8:03 pm (4 jaar ago)

  ik zou graag willen winnen,
  omdat ik gezond aan het eten ben
  en dat graag zo wil houden nu ik op kamers woon!

  Beantwoorden
 11. judith
  september 28, 2015 at 8:11 pm (4 jaar ago)

  Wauw wat een kans!
  Ik zou dit pakket graag winnen omdat ik dan in eerste instantie klaar liggend eten en snacks heb, maar eigenlijk hoop ik er veel inspiratie door op te doen om deze levensstijl door te zetten!

  Beantwoorden
 12. Femke
  september 28, 2015 at 8:28 pm (4 jaar ago)

  Het is gezond, eerlijk én heerlijk, daarom! 😉 Ik heb al wat Lifefood producten geprobeerd en ben echt onder de indruk. In deze box zit daarnaast ook nog genoeg wat ik niet ken en waar ik wél nieuwsgierig naar ben!

  Beantwoorden
 13. Anouk
  september 28, 2015 at 8:55 pm (4 jaar ago)

  Hoi Missfit,

  Op mijn Facebook tijdlijn zag ik de winactie voorbijkomen.
  Ik had namelijk al een ‘like’ op Lifefood, maar jouw blog kende ik nog niet.
  Gelukkig vanaf nu wel! Leuke recepten heb je. Vooral je granola ga ik snel maken!

  Dit pakket zou ik heel graag winnen.
  Ik loop altijd kwijlend langs het Lifefood-vak in de biowinkel waar ik altijd kom (en zo heb ik ook het filmpje bekeken).
  Alles wil ik heel graag proberen, maar het valt echt buiten mijn budget, helaas..

  Graag waag ik een kansje.

  Liefs, Anouk

  Beantwoorden
  • Malou
   oktober 1, 2015 at 7:48 am (4 jaar ago)

   Gefeliciteerd Anouk! Jij hebt de LifeFood-box gewonnen. Je ontvangt binnenkort een mailtje zodat we de box naar je kunnen toesturen.

   Alvast heel veel plezier ermee!
   Liefs,

   Malou
   Missfit.nl

   Beantwoorden
 14. Anne Sophie
  september 28, 2015 at 10:37 pm (4 jaar ago)

  I lovee LifeFood!! Wil zo graag meer producten van ze proberen, ken nu alleen de lifebars – die overigens heeerlijk zijn. Heel erg benieuwd naar de crackers en vooral naar die chips… YES PLEASE!

  Beantwoorden
 15. Sanne
  september 28, 2015 at 11:35 pm (4 jaar ago)

  Ik heb helaas geen buget om alles zelf te kopen daarom gaat mijn hartje sneller kloppen van zo’n heerlijke Raw-foodbox! Wat zou dat genieten zijn om nu het weer wat kouder wordt lekker bij de kachel alles uit te proberen en fit en gezond het najaar door te komen! Laat de herfst maar komen. Fingers crossed 🙂 Liefs Sanne

  Beantwoorden
 16. Marlon
  september 29, 2015 at 4:45 am (4 jaar ago)

  wat een leuke win actie! Ken je 42 raw in kopenhagen? Dat is echt mijn lievelings daar! Dus dat soort lekkere maar gezonde dingen wil ik natuurlijk ook wel thuis! Zou erg leuk zijn om te winnen!

  Beantwoorden
 17. Marianne
  september 29, 2015 at 7:39 am (4 jaar ago)

  WOW wie wil dit nu niet winnen, ik ben al zo lekker bezig de laatste tijd, nog zoekende naar de juiste recepten om alle juiste producten in je eigen eetpatroon te veerwerken, gaat deze BOX mij vast mee ondersteunen.

  Beantwoorden
 18. Tjits
  september 29, 2015 at 8:25 am (4 jaar ago)

  Deze geweldige box zal mij ongelooflijk helpen om mijn gezondheid weer wat te verbeteren!

  Beantwoorden
 19. Laurie
  september 29, 2015 at 9:36 am (4 jaar ago)

  Ten eerste omdat het er al ontzettend goed uitziet! En ten tweede, omdat ik sinds een paar weken fulltime werk heb ik weinig tijd meer om gezonde/vegan tussendoortjes te maken voor op werk, waardoor het lastig wordt om altijd vegan te blijven eten!

  Beantwoorden
 20. Eke Koopman
  september 29, 2015 at 9:54 am (4 jaar ago)

  Oooh wat nice! Ik doe graag mee. Ik ben nu sinds een maand (door een soort challenge) veganist en ik zou de box wel willen winnen om te delen met mijn niet vegan vrienden om ze te laten zien dat je niks mist 🙂

  Beantwoorden
 21. Petra
  september 29, 2015 at 9:56 am (4 jaar ago)

  een mooie box om samen met mijn clienten uit ijn voedings en gewichtscoachingspraktijk te testen! Dan hebben er geijk meerdere mensen profijt van

  Beantwoorden
 22. Desirée Brinkhorst
  september 29, 2015 at 10:00 am (4 jaar ago)

  Wat een leuke box. Graag zou ik winnen omdat ik heel nieuwsgierig ben naar de producten en ze graag uitprobeer 🙂

  Beantwoorden
 23. Karin
  september 29, 2015 at 3:13 pm (4 jaar ago)

  Wat een supergave box! Ik doe graag mee. 🙂

  Beantwoorden
 24. Selma
  september 29, 2015 at 5:02 pm (4 jaar ago)

  Ik wil dolgraag winnen omdat het er zo lekker uitziet en ik benieuwd ben of het ook zo goed smaakt…
  Zal het jullie zeker laten weten hoor..:)

  Beantwoorden
 25. Julia
  september 29, 2015 at 5:12 pm (4 jaar ago)

  Hi! Ik doe heel graag mee

  Beantwoorden
 26. Csilla
  september 29, 2015 at 5:57 pm (4 jaar ago)

  Vorig jaar op een biologische markt de lifebars geprobeerd. Erg lekker en een supermooi concept wat jullie hebben ontwikkeld en dat het nu uitgebreid wordt. Dus zou graag de andere producten ook willen proberen aangezien ik ook steeds bewuster met mijn voeding bezig ben

  Beantwoorden
 27. Maureen
  september 29, 2015 at 5:58 pm (4 jaar ago)

  Voor papa!!!!
  Als vegetarier tegen wil en dank nu ik tijdelijk bij hem bivakkeer (jobless en dus niet langer homeless)…74 en altijd vlees gegeten en zuivel en onbiologisch…
  Hij weet niet wat hem overkomt maar gaat er zo mooi flexibel in mee!
  Als er dan ook nog zo’n box met goodies valt te verdelen is die vast helemaal om! 🙂

  Beantwoorden
 28. Jinte Nijveld
  september 29, 2015 at 7:07 pm (4 jaar ago)

  Wat een super leuke actie! Het is niet dat ik een luie ontbijter ben, want in de ochtend ontbijt ik altijd erg goed en ook gezond. Het probleem is alleen dat ik naar school geen eten meeneem. De reden is dat ik niet zo van brood houd en anders neem ik snel koekjes mee, zoals sultana, en daar zit weer heel veel suiker in. Het gevolg is dan dat ik geen middag eten mee neem en pas na 4 uur weer iets eet, als ik thuis ben. Ik ben al een tijdje van plan om toch te gaan eten op school, alleen ik weet niet zo goed wat. Het lijkt me heerlijk om een van deze lekkere snacks mee te nemen, ze zijn lekker en toch gezond, super dus! Het lijkt me super leuk om te winnen en ik hoop dat ik kans maak tussen al deze enthousiaste schrijvers!
  Veel liefs,

  Beantwoorden
 29. Marie Floor
  september 29, 2015 at 7:34 pm (4 jaar ago)

  Waaauw kan je dit echt winnen, ik krijg hier zoveel zin in als ik dit allemaal lees.
  Ik ben sinds een tijdje overgestapt op raw food. Dit houdt bij mij niet in dat ik niets meer eet dat niet raw is, maar ik ben wel wat preciezer erin geworden. Ik probeer bijvoorbeeld niet meer gebranden noten te eten, alleen ik vind de ongebranden noten helemaal niet lekker. Ik ben heel benieuwd of ik deze snacks lekker zou vinden en misschien hierop moet overstappen. Ze zien er ieder geval wel overheerlijk uit!!
  Liefs,
  Marie

  Beantwoorden
 30. Iris
  september 29, 2015 at 8:55 pm (4 jaar ago)

  Ik zou heel graag winnen omdat ik de laatste tijd nogal in een dip heb gezeten maar besloten heb het roer weer om te gooien en me te focussen op gezond eten en bewegen. Dit zou me enorm op weg helpen! Zeg nou zelf, het is toch veel makkelijker te beginnen met gezond eten als het ook nog eens lekker is… ? 😉

  Beantwoorden
 31. Debbie
  september 29, 2015 at 9:28 pm (4 jaar ago)

  Ik doe graag mee. Ik wil gezonder gaan leven en dit pakket zou me daar zeker bij kunnen helpen.

  Beantwoorden
 32. cath
  september 29, 2015 at 10:00 pm (4 jaar ago)

  LIKE LIKE
  LOVE LOVE
  WANT TO WIN? YES
  Sinds kort een hele uitdaging hier in huis, met manlief als diabeet (ong. 1 maand bekend nu), een zoon met lactose intolerantie ( 8 wk bekend) en mezelf aan de fodmap (herintroductiefase)….gelukkig kan dochterlief alles verdragen hihi
  Dus heel erg welkom!!

  Beantwoorden
 33. S. vd Bosch
  september 30, 2015 at 8:09 am (4 jaar ago)

  Wow, deze foodbox zou ik heel graag winnen! I.v.m. flinke klachten door artrose ben ik de laatste maanden erg op mijn voeding aan het letten. Ik ben erg benieuwd naar de producten van LifeFood en wat die voor mij kunnen betekenen.

  Beantwoorden
 34. Vodi
  september 30, 2015 at 8:48 am (4 jaar ago)

  Ik ben hard aan het proberen gezonder te koken en te eten en dit zou weer een goede motivatie zijn

  Beantwoorden

Leave a Reply